Οι Υπηρεσίες μας

 • ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
  Η ATTICOM προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο του Παγκόσμιου Ιστού/Διαδικτύου. Απαρτίζεται από έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου που συμπεριλαμβάνουν: σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων, διαφήμιση και προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων αναζήτησης
                                                                                                                                      Περισσότερα..

 • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
  Πραγματοποιούμε έρευνα για τις λέξεις και φράσεις κλειδιά που θα έψαχνε ο πιθανός επισκέπτης των ιστοσελίδων του πελάτη. Χρησιμοποιούμε βάσεις καταγραφής αναζητήσεων για να περιορίζουμε τη διαφήμιση στις πιο στοχευμένες λέξεις και επιπλέον να βρίσκουμε διαφημιστικές ευκαιρίες.
                                                                                                                                      Περισσότερα..

 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ(SEO)
  Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (search engine optimization) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.
                                                                                                                                      Περισσότερα..

 • ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
  Έρευνα στον γράφο του Παγκόσμιου Ιστού για τις αναφορές προς τον εταιρικό ιστοτοπο και δημιουργία αναφοράς για την εταιρική φήμη του στον Πaγκόσμιο Ιστό. Η ανίχνευση της φήμης στηρίζεται στις αναφορές που κάνουν άλλες ιστοσελίδες στον ιστοτοπο ενδιαφέροντος κάνοντας χρήση εξελιγμένων αλγόριθμων link analysis. Τα αποτελέσματα μπορούν να αναδείξουν την εικόνα/φήμη της εταιρείας και να προκαλέσουν διορθωτικές κινήσεις.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
  Ο τομέας της ενοικίασης αυτοκινήτου και τουρισμού είναι ένας από τους τομείς με καταπληκτικό προϋπολογισμό, λόγω της δημοτικότητας του σε τουρισμό και επαγγελματικών ταξιδιών παγκοσμίως. Το μοντέλο μεσιτικής υπηρεσίας παρόχων είναι το πιο κυρίαρχο, με τους μεσίτες να ψάχνουν και να διαπραγματεύονται με διάφορους παρόχους για οποιαδήποτε κράτηση. Αυτό συνεπάγεσαι ένα μεγάλο φόρτο εργασίας και πληροφοριών που θα κατακλύζει τα συμμετέχοντα μέλη.
                                                                                                                                      Περισσότερα..
Design downloaded from free website templates.